Ga naar de inhoud

Jouw ontwerp

Is er de behoefte aan verandering, maar u weet niet hoe? Of twijfelt u, om een bepaalde verandering door te voeren maar wilt u graag eerst weten hoe het resultaat er uit komt te zien? Wij maken een realistisch 3D ontwerp voor u op maat. We bespreken uw wensen, passen onze know-how en creativiteit toe en maken daarvan een eigentijds en commercieel concept. Dit alles uitgewerkt in een realistisch 3D plan. Uiteraard kunt u zich ook laten verassen door onze ontwerpers, zij zullen uw onderneming onder handen nemen door de huidige trends toe te passen in het ontwerp. Laat u overtuigen door de kracht van het ontwerp!

Realisatie

Wauw, het ontwerp is klaar! Hoe nu verder? Geen zorgen wij kunnen de gehele realisatie van uw project voor u uitvoeren. Van een enkel meubel tot aan volledige ruimtes, van gehele wanden tot aan kleine details zijn wij (gezamenlijk) verantwoordelijke voor de realisatie van het ontwerp. Wanneer u zelf van plan bent dingen te realiseren, kunnen wij inspringen waar uw kennis en kunnen stopt. Om zonder zorgen het project te laten verlopen laat u de realisatie aan ons over. Uiteraard gaat dit allemaal in samenwerking en worden vooraf de zaken besproken en afgestemd met betrokkenen.

Totaal pakket/ Interieurstyling

3D getekend, voor elk budget en naar jouw wens.

Een interieur van Present is altijd verrassend en speciaal gemaakt naar uw wensen. Ontworpen door mensen met ervaring uit de retail, gecombineerd met het frisse oog van mensen die actuele trends kunnen toepassen. We begeleiden projecten van A tot Z, concept tot realisatie. Zo hebben we al veel mooie projecten mogen afleveren en met succes, denk aan de tweewielerwinkel van 2019; Jansen 2wielers uit Barneveld. Naast deze projecten kunnen we ook van dienst zijn, waar het budget- gerelateerde make-overs betreft. Een make-over die past binnen het beschikbare budget maar zorgt voor een wezenlijke verandering.

Zullen wij uw ideeen uitwerken tot een mooi ontwerp, neem even contact met ons op!