Ga naar de inhoud

Custom

Op maat, verassend en uniek!

Een voorstel ”op maat”, toegespitst op uw wensen of die van uw bedrijf. We komen langs om uw ideeën te bespreken en waar nodig voegen wij onze expertise toe. U kunt uw keuzes bijvoorbeeld afstemmen op uw marketingplan of promotiekalender. Op basis van uw wensen ontvangt u van ons een moodboard met mogelijke thema’s, aan de hand waarvan wij zullen etaleren. Door gebruik te maken van ”Custom” weet u zeker dat u telkens iets unieks heeft, waarbij u niet voor verassingen komt te taan. Graag geven wij u meer informatie over deze mogelijkheid. Plan een vrijblijvende afspraak in om te ontdekken wat er mogelijk is binnen uw bedrijf.

Present premium

Royaal, groot en opvallend

Een mooie sfeervolle eyecatcher voor uw interieur is de ”Present premium”. Hierbij hoort een eigentijdse zuil die wij stylen door middel van een royale pot, vaas of mand met prachtige decoratie. Denk hierbij aan mooie droogbloemen, pluimen of realistische kunstplanten. In overleg decoreren wij de ”Present Premium” in ons eigen magazijn, waardoor wij met een kort bezoek een nieuwe beleving in uw winkel kunnen realiseren. Kortom voor een mooie sfeerbeleving kiest u voor de ”Present Premium”. Informeer naar de prijzen of vraag een vrijblijvend adviserend gesprek bij ons aan.
 

Present 2.0

Stoer, eigentijds en verfrissend

”Present 2.0” is een presentatie die in het oog springt. Met het gebruik van natuurlijke materialen en ondersteunend sfeerbeeld, creëren we een presentatie van formaat in uw winkel of etalage. Seizoensgericht of actiematig veranderen we de presentatie in uw winkel, met steeds een andere vaas of pot, een mooi sfeerbeeld in uw stretchframe en het gebruik van eigentijds decoratiemateriaal. Informeer naar de prijzen of vraag een vrijblijvend adviserend gesprek bij ons aan.

Route 125

Het pakket met zekerheid

Behoefte aan zekerheid en een contractuele afspraak, daarvoor bieden wij u onze ”Route 125”. U betaald een vast bedrag per maand en heeft daarvoor de zekerheid dat uw winkel er het gehele jaar top uit ziet! Is uw winkel groot of klein, kies voor het pakket dat het beste bij u en uw bedrijf past.

 

Route 125 A     
– Drie afspraken per jaar
– Altijd nieuwe routing in de winkel
– Altijd seizoen gebonden decoratie

 

Route 125 B
– Vier afspraken per jaar
– twee keer nieuwe routing en decoratie
– twee seizoen gebonden decoratie wissel

 

Route 125 C
– Zes afspraken per jaar
– Elke afspraak twee vernieuwende etalages

 

Afhankelijk van welk Route 125 pakket u kiest krijgt u een jaarplanning van ons. Hierin plannen wij per afspraak 2 weken waarin u de stylist kunt verwachten, uiteraard krijgt u voorafgaand aan de afspraak nog een bevestiging van ons met daarin de specifieke datum en tijd van de afspraak.

Enthousiast? Neem even contact met ons op, wie weet wat we voor u kunnen doen!